نما رومی

طراحی و اجرای نمای رومی

نما رومی

طراحی و اجرای نمای رومی

۲ مطلب در دی ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

اگر ساختمان فاقد نورپردازی باشد؛ هیچ هویتی و حضوری در شب نخواهد داشت.
اگر قصد نورپردازی نمای ساختمان خود را دارید مطالب این صفحه را از دست ندهید.
پس از اینکه طرح نمای ساختمان تکمیل شد نوبت به نورپردازی نمای ساختمان می‌رسد.
 اما چرا نورپردازی نمای ساختمان اهمیت می‌یاید؟
هرچقدر هم که شما نمای زیبایی طراحی کرده باشید برای جلوه کامل آن در شب، باید یک نورپردازی مناسب برای نما طراحی و اجرا شود.
عملا ساختمانی که نورپردازی نما ندارد، یک ساختمان مرده است. جدای از دیدگاه معماری از دید شهرسازی نیز نورپردازی بسیار اهمیت می‌یابد و تاثیر بسیار زیادی بر نما و منظر شهری دارد. حتما ساختمان‌های شخص سطح شهر را مشاهده کرده‌اید که به سبب نورپردازی منحصر به فردی که دارند تبدیل به یک نماد در منطقه خود شده‌اند.
نورپردازی باعث میشود المان‌های سطح نما و فضاهای پر و خالی آن به خوبی نمایان شوند.
کاربری ساختمان موردی است که در نورپردازی باید مورد توجه قرار گیرد، بدون شک نورپردازی نمای رومی و یا نمای کلاسیک یک ساختمان مسکونی با نورپردازی مدرن یک ساختمان تجاری متفاوت خواهد بود.
ویژگی‌ها، باید و نبایدها و ضوابط نورپردازی نمای ساختمان را با هم در این صفحه بررسی می‌کنیم.

 

نمای ساختمان اولین فاکتوری است که نظر هر بیننده‌ی رهگذری را به خود جلب می‌کند.
نمای ساختمان در طول روز به خوبی دیده می‌شود و می‌تواند زیبایی خود را به رخ رهگذران بکشاند و نظر آن‌ها را به ساختمان جلب کند.
نورپردازی نمای بیرونی ساختمان در دو صورت انجام می‌گیرد.

  • نورپردازی نما
  • نورپردازی محوطه

تعداد ساختمان‌هایی که از  نورپردازی، در نمای آن‌ها استفاده شده روز به روز در حال افزایش است، که این موضوع نه تنها در ایران بلکه در تمام کشورهای جهان طرفدار بسیار زیادی پیدا کرده است.
نور پردازی باعث می‌شود نمای شهر با ساختمان‌های بلند زیبا و روشن‌تر از همیشه بنظر برسد.
یکی از مهمترین موضوعات نورپردازی نما، مصرف انرژی است، سیستم‌های نورپردازی هزینه برق مصرفی را بالا می‌برند در نتیجه باید بصرفه‌ترین راه برای این کار محاسبه شود.
یکی دیگر از موضوع‌های مهم نحوه استفاده صحیح و هدایت درست نور برای روشنایی نمای ساختمان است زیرا نورهایی که به شیوه نادرست نما را روشن میکنند نتیجه‌ای عکس داشته و ساختمان را زشت و گیج کننده نشان می‌دهد
.
برای نورپردازی ساختمان مسکونی، اداری، تجاری و تفریحی خود، از افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرید.
تیم نمادیزاین تخصصا در این زمینه فعالیت میکند و با افتخار پروژه‌های موفق بسیاری را به ثمر رسانده است.

  • نما رومی
  • ۰
  • ۰

مهم‌ترین مسئله که ندانستن و آگاهی نداشتن از آن ممکن است پشیمانی بزرگی برای شما ایجاد کند، انتخاب روش نصب ورق کامپوزیت نما است که ارتباط مستقیمی با کیفیت نهایی نمای ساختمان شما دارد. 
برای نصب و اجرای نمای کامپوزیت چند روش مختلف وجود دارد که هر کدام نسبت به هم ویژگی‌هایی دارند در مورد نمای آلومینیوم کامپوزیت سیستم اجرایی از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که در ایران روش‌های غیراستانداردی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد که در صورت عدم آگاهی شما ممکن است باعث خسارت‌های مالی شود.نمای کامپوزیت
اجرای نمای کامپوزیت با سیستم خشک انجام می‌شود و در قالب یک مجموعه هماهنگ مکانیکی و با استفاده از پروفیل و اتصالات فلزی صورت می‌گیرد؛ عموما سیستم نصب نمای کامپوزیت در مرحله طراحی نقشه‌های اجرایی تعیین می‌گردد.
آب‌بندی و عایق‌بندی نمای کامپوزیت در مرحله اجرا صورت می‌گیرد که اهمیت بالایی دارد.
نوع روش نصب ورق کامپوزیت آلومینیوم نما تاثیر مستقیم در هزینه‌ها دارد و به همین دلیل شما با شناخت انواع سیستم‌های اجرای نمای آلومینیوم کامپوزیت می‌توانید تصمیم مناسبی متناسب با بودجه مالی خود بگیرید.
شرح کامل نحوه نصب نمای کامپوزیت آلومینیوم و بررسی هزینه‌های اجرای آن را با هم در این صفحه مرور می‌کنیم.
شما می‌توانید برای دریافت مشاوره جامع در مورد اجرای نمای ساختمان کامپوزیت در پروژه خود با کارشناسان نما دیزاین تماس بگیرید.

 

مشخصات فنی ورق‌های آلومینیوم کامپوزیت

ورق‌های کامپوزیت به ازای هر متر مربع وزنی حدود ۵کیلوگرم دارند و در دسته متریال‌های سبک قرار می‌گیرند.
ورق‌های آلومینیوم کامپوزیت چیزی تا حدود ۹۰ درصد از سنگ گرانیت سبک‌تر هستند.
در زیر لایه‌های آلومینیوم کامپوزیت نشان داده شده است.

لایه‌های آلومینیوم کامپوزیت
طریقه اجرای نمای کامپوزیت

نحوه‌ی نصب نمای کامپوزیت

نمای کامپوزیت از جمله نماهایی است که هم در نمای داخلی و هم در نمای خارجی  کاربرد دارند، برای مثال از نمای کامپوزیت می‌توان در نمای اداری، تجاری، مسکونی، دکوراسیون داخلی مسکونی، دکوراسیون داخلی فروشگاه‌ها، تابلوهای تبلیغاتی و … استفاده کرد، این نماها تشکیل شده از دو لایه ورق آلومینیوم و موادهای دیگر است و از تنوع طرح و رنگ زیادی برخوردار است.
اجرای نمای کامپوزیت از خیلی از جهات مهم تلقی می‌شود چرا که در صورت درست اجرا نشدن پانل‌های آلومینیومی مقاومت خود در برابر زلزله و فشارهای وارده مثل باد و طوفان را از دست می‌دهند و نمی‌توانند عایق مناسبی باشند، همچنین در هنگام تعویض پانل‌ها دچار مشکل می‌شوند.

برای اجرای نمای کامپوزیت ابتدا باید زیرسازی صورت گیرد در ادامه از روش‌های اجرای نمای کامپوزیت استفاده می‌شود، چهار روش متفاوت برای اجرای نمای آلومینیومی وجود دارد که برخی روش‌ها به اندازه ی کافی استاندارد نیستند و ممکن است در گذر زمان مشکلاتی را به وجود بیاورند، که در ادامه به بررسی هر یک از روش‌های اجرایی می‌پردازیم.

روش‌های اجرای نمای کامپوزیت

همانطور که پیشتر گفتیم، نمای کامپوزیت در شکل، ابعاد و رنگ‌های متفاوتی وجود دارد، همچنین در اجرای نمای کامپوزیت ابتدا باید زیر سازی صورت بگیرد که بسته به نوع سازه‌ی اصلی زیرسازی متفاوت اجرا می‌شود، زیرسازی ورق‌های آلومینیومی به دو صورت فلزی و آلومینیومی انجام می‌گیرد و در نهایت ورق آلومینیومی به سازه‌ی اصلی ساختمان متصل می‌شود، در این قسمت به چهار روش اجرایی در نصب نمای کامپوزیت می‌پردازیم.

  • اجرای نمای کامپوزیت به روش فیکس
  • اجرای نمای کامپوزیت به روش هنگینگ یا ریلی
  • اجرای نمای کامپوزیت به روش H و L 
  • اجرای نمای کامپوزیت به روش فیکس هنگینگ

که در ادامه به بررسی هر یک از روش‌های اجرایی می‌پردازیم.

  • نما رومی